Scrisoare deschisa pentru deputatul de Colegiul 2 Bacau
Vineri, 12 Februarie 2010 10:58

Stimate domnule deputat PDL Popescu,

Va scriu nu numai in calitate de locuitor al Bacaului,apartinand, din punct de vedere electoral de  colegiul 2, dar si in calitate de fost parlamentar PSD de Bacau.
Sunteti si reprezentantul meu in parlamentul Romaniei, dar nu uit faptul ca ati devenit parlamentar prin sistemul de vot uninominal.
Scrisoarea aceasta mi-a fost insa inspirata de felul in care se desfasoara viata unui bacauan din colegiul 2 acum, in aceste zile in care iarna ne face mari greutati.
Eu si numerosii mei prieteni,cunoscuti si vecini din colegiul 2  luam foarte in serios ceea ce  ati declarat pe blogul personal in campania electorala din 2008, si anume ca dvs vreti sa fiti, daca veti fi ales, « primarul vostru de zona », adica al nostru, a celor din colegiul uninominal nr 2.
Deoarece sunteti singurul dintre parlamentarii de municipiu Bacau care este la guvernare si aveti posibilitatea sa faceti lobby pe langa colegii dvs de partid, va cer, dle deputat, sa faceti ceea ce ati promis :adica sa fiti primarul nostru de zona si sa gasiti solutii pentru ca viata bacauanilor din colegiul dvs sa fie normala.

Va cer sa luati masuri pentru ca pietonii sa poata circula pe trotuare, automobilistii, pe un carosabil curatat, sa va interesati de soarta numerosilor varstnici care locuiesc in colegiu si care nu pot iesi din casa pentru a se aproviziona sau a-si cumpara medicamente, de soarta copiilor strazii, a oamenilor saraci, intr-un cuvant sa va bateti pentru cei pe care ii reprezentati in calitate de « primar de zona ».

Astept cu interes actiunile dvs concrete.